Web Analytics
Skip to main content

Eline Lammers-Veen

Mijn naam is Eline Lammers-Veen (1991). Met veel liefde en aandacht werk ik als ervaringsdeskundige.

Mijn motivatie om als ervaringsdeskundige te willen werken, komt uit het gemis dat ik heb gevoeld om over mijn ervaringen als cliënt te kunnen delen met iemand die mij begreep. Een jaar of 10 geleden was ik zelf in behandeling bij Gunnar Ulrich en Katrin Bange. Schaamte, verdriet, boosheid en onbegrip vanuit mijn omgeving en de maatschappij maakten het – naast alle andere klachten – een zware en eenzame periode. Ik gebruik mijn ervaringen graag om deze moeilijke periode voor anderen hopelijk wat minder eenzaam te maken.

In mijn werk ben ik open, gevoelig en betrokken, waardoor ik gemakkelijk contact maak. Ik vind het belangrijk dat jij je gezien en gehoord voelt in contact met mij. Waar anderen vaak de neiging hebben weg te willen van het leed of het leed te willen oplossen, kan je bij mij terecht om het leed er even te laten zijn. Wanneer je elkaar ontmoet in de diepte, levert dat vaak een intense, warme en steunende verbintenis op. 
Ik vertel je niet wat het beste is, maar ga samen met jou op zoek. Als medemens. 

Ik ben opgeleid als ervaringsdeskundige, speltherapeut en psycholoog. Naast het werk als ervaringsdeskundige, geef ik speltherapie aan kinderen. Veel werkervaring die ik heb opgedaan is gericht op het werken met kinderen. Met volwassenen heb ik eerder gesprekken gevoerd over existentiële thema’s bij het Centrum Ontmoeting in Levensvragen.

In mijn werk maak ik gebruik van mijn eigen ervaring met ontwrichting en herstel als bron van kennis. Ik heb in mijn opleiding geleerd mijn ervaringen te gebruiken om jou verder te helpen in jouw proces. Hierbij staan (h)erkenning, hoop en vertrouwen op de voorgrond.

Privé
Ik ben mama van Ezra en Tamar. Ik geniet er heel erg van hen te zien opgroeien. Maar het opvoeden is soms ook zwaar. Om te ontspannen ga ik graag uit eten of naar een concert met mijn partner. Verder houd ik van spelen. Gezelschapsspellen, knutselactiviteiten, dingen maken of bouwen, toneel spelen en natuurlijk spelen met (mijn) kinderen. 

https://www.mede-mens.com/
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: 06 20469945

Praktijkadres:
Staddijk 41
​6537 TW Nijmegen